”Ett hus är aldrig vackrare än sin fasad”

Era idéer och vår yrkeskunskap – tillsammans skapar vi en unik fasad. En fasad som smyckar kvarteret till glädje för er, era hyresgäster och förbipasserande. Slitna smutsiga hus gör ingen glad. Med en omsorgsfullt utförd renovering ökar husets värde både ekonomiskt och estetiskt. Hör av er så tar vi fram förslag på hur vi kan ge er byggnad en nystart och chans till ett längre liv.

Om oss
Behöver ni hjälp med balkongrenoveringar eller målning av fasader? Renovering av tak eller trappor? Eller någon annat inom fasadrenovering? Ni kan anlita oss för allt från tvätt och blästring till murning och puts. Hos oss på Smestadens Fasadrenovering AB finns alla resurser som krävs. Våra uppdragsgivare är bland annat kommuner, kyrkoförvaltare och bostadsförvaltare. Det har gett oss god och bred erfarenhet av alla slags renoveringar och utvändig fasadvård.

Har ni frågor eller behöver ett råd?
Vi delar gärna med oss av vår kunskap. Ni kan luta er mot vår 30-åriga erfarenhet av framgångsrika fasadrenoveringar. Kontakta oss gärna redan under planeringsstadiet. Det sparar er onödiga mödor och kostnader om ni får hjälp av oss redan från start. Ett gott råd bjuder vi på!